Autoklavas - buitinis įrenginys skirtas sterilizuojant užkonservuoti bet kokią mėsą: žvėriena, paukštieną, triušieną; taip pat žuvį, daržoves ir kitus produktus išfasuotus namų sąlygomis į stiklainius 0,5-1 litro.
Prieš pradedant eksploatuoti būtina susipažinti su gamintojo nurodyta naudojimo instrukcija!
SVARBU: Viršijus darbinį slėgį virš kritinės ribos ir suveikus saugumo vožtuvui galimas stiklainių pažeidimas (dangtelių nuplėšimas ar net stiklainių skylimas), todėl konservuojant būtina ūkiško šeimininko priežiūra. (Patarimo kaina lygi stiklainių turiniui :)
Kiekvienam klientui maisto paruošimo autoklavu RECEPTAI DOVANŲ !
Taip pat ir Jūs galite pasidalinti savo receptais su mumis, geriausius paskelbsime mūsų paskyroje Facebooke, www.visimalunai.lt bei plačiai ūkiškų šeimininkų® bendruomenei.